werk

In onze visie is ieder vastgoedproject een merk met een krachtige merkbeleving. En alleen als die merkbeleving communicatief onderscheidend wordt vertaald, wordt de doelgroep bereikt en geraakt. Of dat nu gaat om de verkoopcommunicatie voor exclusieve villakavels, historische residenties in een kasteel of de meest innovatieve woonwijk ter wereld, we hebben onze expertise bewezen. Goed Werk Communicatie werkt voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningcorporaties en overheden aan communicatietrajecten die vaak al beginnen bij de ontwikkeling van een bidbook en burgerparticipatietrajecten. Naast de traditionele middelen zoals verkoopbrochures, ligt de focus op online communicatie met een nadruk op social media advertising.

STADS

Positionering | Online | Offline
Vastgoedcommunicatie

Stads wonen, winkelen en ondernemen. Je eigen luxe appartement midden in het hart van een stad? In het centrum van Veghel wordt deze droom werkelijkheid met STADS. Goed Werk bedacht in opdracht van BL Huisvesting de naam, ontwikkelde de projecthuisstijl en de diverse verkoopmiddelen waaronder de website. 

Het Blazoen

Positionering | Online | Offline
Vastgoedcommunicatie

BL Huisvesting ontwikkelt 24 appartementen in het centrum van Gemert. Op de gevel prijkt het wapen van de Duitse Orde waarmee Gemert eeuwenlang is verbonden.
Goed Werk bedacht de naam, ontwikkelde de visuele identiteit en verzorgde de middelen voor het verkooptraject.

Oostrum-Oost

Online | Offline | Vastgoedcommunicatie
Positionering

In Oostrum-Oost is het heerlijk thuiskomen in een oase van rust en groen. Met volop ruimte voor jong en oud om te ontmoeten, te ontdekken, te genieten en op te groeien. Een fantastische plek waar generaties samen nieuwe geschiedenis gaan maken in plattelandse geborgenheid vlakbij de stad. Voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling heeft Goed Werk wederom het communicatietraject rondom het project Oostrum-Oost verzorgd. Er is een huisstijl ontwikkeld die verder uitgewerkt is in een verkoopbrochure, bouwbord, advertenties en een social mediacampagne.

De Waterbrink

Positionering
Online | Offline | Vastgoedcommunicatie

De Waterbrink is een nieuwe wijk aan de dorpsrand van het landelijke Maarheeze. Eigentijds en tegelijk in een dorps jasje woon je hier aan het groen en vooral mét het groen. Goed Werk heeft de communicatie richting de geïnteresseerden en kopers verzorgd, zoals een social media campagne en advertenties in lokale bladen die alle leiden naar de website. Voor geïnteresseerden is een verkoopboek met extra informatie, dat verkrijgbaar is bij de makelaar. Op de bouwlocatie is een bouwbord geplaatst.

Van Wijnen

vastgoedcommunicatie - strategische communicatie - strategie - creatief concept
offline

Bouwbedrijf Van Wijnen-Zuid wil afspraken met de wethouders RO van Brabantse, Limburgse en Zeeuwse gemeenten en met hen praten over de mogelijkheden van snel en voordelig bouwen. Inspelend op de taak de wethouders om snel de woningopgave op te lossen, stuurden we hun - met succesvol resultaat - een in huis geïllustreerde poster met brochure om het eerste contact te leggen.

Just around the corner

creatief concept - verkoopcommunicatie - vastgoedcommunicatie
online - offline

Om de hoek van de Kromstraat in Oss ontwikkelt Hendriks Projectontwikkeling 29 rijwoningen. Goed Werk verzorgde hiervoor het creatief concept en de communicatiemiddelen, gericht op starters.

Anno30

positionering- strategie - creatief concept - vastgoedcommunicatie
online - offline

In opdracht van BL Huisvesting ontwikkelde Goed Werk een strategie en creatief concept voor 32 woningen in de Eindhovense wijk Berckenbosch.

Ruimte voor Ruimte

vastgoedcommunicatie - verkoopmarketing- strategie - creatief concept
online - offline

Ruimte voor creativiteit. Dat krijgen we van Ruimte voor Ruimte voor corporate communicatie en de verkooptrajecten van zo'n 35 projecten in 12 jaar tijd.

Vleumingen-West

vastgoedcommunicatie - positionering- strategie - creatief concept
online - social media

Vleumingen-West, een nieuwe woonwijk in het dorp aan de rivier. De communicatie richting kopers via social media en de lokale bladen leidt naar de website. Een verkoopboek biedt informatie aan de koper.

Aan het plein in Berlicum

positionering - vastgoedcommunicatie- strategie - creatief concept
online - offline

Op een markante plek in Berlicum verrijst een bijzonder appartementencomplex Aan het plein, met 43 exclusieve appartementen. 

Brainport Smart District

positionering - visuele identiteit - creatief concept - vastgoedcommunicatie
online - offline

Brainport Smart District! Hier worden bedrijven en toekomstige bewoners en gebruikers uitgedaagd om gezamenlijk invulling te geven aan een innovatieve, toekomstgerichte woon- en werkomgeving.

Manhattan Urban Residence

verkoopcommunicatie - strategie - creatief concept - vastgoedcommunicatie
mulitimediaal

The view of high-end living
In opdracht van SDK Vastgoed BV en Van Pol Beheer BV ontwikkelde Goed Werk een strategie en een creatief concept voor Manhattan Urban Residence. 40 exclusieve appartementen en luxe penthouses aan de Boulevard Nautique in Roermond.

Kasteel Gemert

positionering - verkoopcommunicatie - strategie - creatief concept - vastgoedcommunicatie
multimediaal

Kasteel Gemert 'Domain of Fascination’
Fascinerend is het juiste woord. Zowel voor de roemruchte historie als voor de beleving van het fraaie ensemble van kasteelgebouwen, omgeven door het schitterende kasteelpark en de feeërieke slotgracht.