< Ga terugVleumingen-West, 58 nieuwbouw woningen in Gendt

Begin 2020 won Goed Werk Communicatie een pitch uitgeschreven door Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Deze 150 jaar bestaande onderneming zocht een preferred supplier voor de ontwikkeling van de marketingcommunicatietrajecten op projectniveau. De afgelopen maanden werkte Goed Werk aan de eerste opdracht voor Hendriks.

In Gendt (GE.) wordt een oude boomgaard ontwikkeld tot een landelijk gelegen, groene woonwijk met 58 woningen. Het aanbod bestaat uit zowel vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en patiowoningen met een op traditionele dorpse architectuur geïnspireerd karakter. De nieuwe en ruim opgezette uitbreiding van Gendt ligt tegen het buitengebied aan en kent het prachtige natuurgebied De Gendtse Polder als uitloop. Het centrum van Nijmegen en Arnhem is met 20 minuten reistijd onder handbereik.

Goed Werk ontwikkelde het creatief communicatieconcept en vertaalde dit naar diverse online en offline communicatiemiddelen. Een uitgebreide social mediacampagne (Facebook/Instagram en Google Display Ads) brachten met succes een hoog resultaat aan inschrijvingen.

Opdracht: Vastgoedcommunicatie | Positionering | Creatief concept
Klant: Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Jaar: 2020

Contact formulier

Goed Werk Communicatie

Kennedy Business Center
Kennedyplein 101 
5611ZS Eindhoven

040 2961909  
info@goedwerk.com