werk

Goed Werk ontwikkelt content voor socialmediacampagnes als onderdeel van uiteenlopende communicatietrajecten. Voor merkprofilering of wervingscampagnes van leerlingen voor onderwijsorganisaties, medewerkers en vrijwilligers tot aan kopers voor nieuwbouwwoningen en bouwkavels. Tevens zijn wij verantwoordelijk voor het socialmediamanagement. Indien de opdracht dat vraagt, werken wij hiervoor samen met externen die ons team aanvullen met specialistische expertise.

Concours Hippique Deurne

social media campagne
online - social media

Goed Werk is al meer dan 20 jaar trotse hoofdsponsor van Concours Hippique Deurne, voorheen Concours Hippique Mierlo. Wij verzorgen de online en offline communicatie rondom dit mooiste paardenfestijn van Nederland met een Brabants tintje. 

Voor U

positionering
online - social media

Voor de lokale politieke beweging VOOR U! in Son en Breugel werken wij aan de verkiezingscampagne. Hiervoor vervaardigen wij ‘zero-budget-ads’ voor de social media kanalen.

Maashorst

overheidscommunicatie - gemeentelijke herindeling - burgerparticipatie - positionering - strategie - campagne - omgevingscommunicatie
online - social media

De gemeente Landerd en Uden gaan in 2022 fuseren naar de nieuwe gemeente Maashorst. Om draagvlak te krijgen bij de inwoners ontwikkelde Goed Werk een communicatietraject.

VRBZO Blijf uit de rook

social media campagne - bewustwordingscampagne
online - social media

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost wil het publiek duidelijk maken dat elke rook gevaarlijk is en je dus zeker niet bij een brand in de rook moet gaan staan. Daartoe worden na een brand - gericht op de directe omgeving daarvan - social media ads geplaatst die een gedragsverandering teweeg moeten brengen.

Kasteel Gemert

positionering - verkoopcommunicatie
online - social media

De kopers voor de exclusieve residenties van Kasteel Gemert worden ook via social media bereikt. Iets wat blijkt uit het grote aantal aanmeldingen voor de VIP-viewing.

Ruimte voor Ruimte

social media
online - social media

In de diverse communicatietrajecten voor Ruimte voor Ruimte spelen social media een essentiële rol.

Aloysius De Roosten

positionering - werving
online - social media

Voor de werving van nieuwe leerlingen voor Aloysius De Roosten communiceren we via social media.

Parmant Scholen

positionering
online - social media

Jij maakt morgen mooi!
Niet alleen een pay-off die de organisatie en het onderwijs typeert, maar vooral een belofte aan leerlingen, docenten en medewerkers.

VRBZO Online wervingscampagne vrijwillige Brandweer

wervingscampagne - employer branding - arbeidsmarktcommunicatie
online - social media

Nieuwe vrijwilligers voor de brandweer van Brabant-Zuidoost werf je via social media. Een succesvolle campagne!