< Ga terugSmartpark Gemert. De positionering en profilering van een bedrijventerrein

Vol trots zijn we. Op de strategie, het concept, de naam, het resultaat. En misschien wel het meest op het landmark, de SmartTree, dat het nieuwste bedrijventerrein van Zuid-Oost Brabant te Gemert siert.

Na het winnen van een bureacompetitie tusen vier bureaus met als opdracht de positionering van een nieuw te ontwikkelen bedrijventerein in de gemeente Gemert-Bakel. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van de strategie, het positionrings- en communicatieplan de visuele identiteit en diverse communicatiemiddelen. Tijdens de starthandeling van Smartpark Gemert werd door de wethouders Mianda de Ruiter en Roël Hoppeza het landmark de SmartTree onthuld.

Smartpark Gemert is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare in Gemert. Slim, toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services die u wenst om uw bedrijf succesvol te ontwikkelen. Midden in Brainport en grenzend aan de Agrifood Capital regio Noordoost-Brabant. In een gemeente met een doordachte en succesvolle economische agenda die aansluit bij de ‘Economische agenda de Peel 2016-2020’. In een groene omgeving, in een dorp van formaat, met alle voorzieningen in de buurt. Waar het ook nog eens erg prettig wonen en leven is.

Hightech, mobility, health, design, agrifood: de marktleiders in deze sectoren bevinden zich allemaal in clusters in een cirkel rondom Smartpark Gemert, op slechts een klein halfuur rijden! Vanuit Smartpark Gemert kunt u als toeleverancier, of als afnemer, dus letterlijk alle kanten op. Ook als u wilt groeien, want Smartpark Gemert is flexibel en biedt ruimte aan grote en kleine bedrijven én maakt het heel eenvoudig om bedrijfsoppervlakte in de toekomst uit te breiden. Smartpark Gemert geeft op creatieve, innovatieve en themagerichte wijze inhoud aan de invulling van deze slimme locatie. Zo is Agri Green Boulevard het kloppend hart van Smartpark Gemert en heeft Business Center Gemert alles in huis voor goed ondernemerschap en het leggen van verbindingen tussen alle ondernemers op Smartpark Gemert. Smartpark Gemert verwelkomt dan ook bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren en branches die kansen willen benutten in de maakindustrie.

Opdracht: Overheidscommunicatie | positionering | profilering | visuele identiteit
Klant: Gemeente Gemert-Bakel
Jaar: 2016

Contact formulier

Goed Werk Communicatie

Kennedy Business Center
Kennedyplein 101 
5611ZS Eindhoven

040 2961909  
info@goedwerk.com