werk

De ontwikkeling van een identiteit en de profilering van een organisatie, product of dienst vragen om een heldere positionering. Samen met de cliënt werken wij procesmatig in een traject dat leidt tot een uniek en onderscheidend merk, waarbij wij qua werkvorm anticiperen op de vraag en cultuur van de cliënt.

Land van Kien

Positionering
Online - offline

Vier broers kochten een monumentale boerderij met omliggende landerijen om daar hun ambitie waar te maken: een plek om te wonen, te werken en te genieten die zich moet ontwikkelen tot een Blue Zone, een plek waar je meetbaar langer leeft. Goed Werk ontwikkelde de visuele identiteit en een uitvoerige website waar de Zorgboerderij Arbeidslust een prominente plaats heeft.

Kanters Afvalwatertechniek

Positionering
Online - offline

Kanters Afvalwatertechniek legt de focus op innovatie en het delen van kennis. Aan Goed Werk de vraag dit te vertalen naar een positioneringsconcept. Een concept dat met de kreet "Kanters weet wat water beweegt" een uitwerking heeft in een aangepaste visuele identiteit, een nieuwe website, diverse communicatieactiviteiten en -middelen.

Salentyn Legal & Business

positionering
online - offline

'To the point'. Dat is de pay-off die Goed Werk aan de juridische organisatie Salentyn Legal & Business meegeeft en vertaalt in een positionering en identiteit die gestoeld is op soberheid, nuchterheid en zelf ook 'to the point' is.  

Kasteel Gemert

positionering - strategische communicatieve creatieve advisering
online - offline

Domain of Fascination. Het eeuwenoude Kasteel Gemert krijgt nieuw élan als unieke plek om te resideren, te ontmoeten en te recreëren. 

Ruimte voor Ruimte

positionering
online - offline

Het begon met het ontwikkelen van bouwkavels vanuit de regeling Ruimte voor Ruimte. Nu, 20 jaar later, is Ruimte voor Ruimte verantwoordelijk voor ruimtelijke oplossingen die bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken.