< Ga terugOpvallende start communicatietraject voor Promeon

Met de plaatsing van twee advertenties in verschillende magazines trapt Goed Werk Communicatie een uitgebreid contentmarketingtraject af voor Promeon Security.

Binnen de conventionele branche van beveiliging is Promeon Security een jong bedrijf dat moet opboksen tegen gevestigde concurrenten. Goed Werk heeft een volledig communicatietraject ontwikkeld, dat Promeon succesvol in twee markten zet: evenementenbeveiliging en objectbeveiliging.

Na een researchtraject en concurrentievergelijking is een positioneringsstrategie ontwikkeld. Promeon is een bedrijf met veel kennis in huis. Kennis die niet stil staat. Gericht op voortdurende ontwikkelingen in de maatschappij is de aanpak van Promeon altijd innovatief. Goed Werk positioneert Promeon dan ook onder de noemer: Innovative Security.

Binnen deze positionering wordt er gefocust op twee markten. Zorgeloos en veilig genieten, op muziek-, sport- en publieksevenementen, daar draagt Promeon zorg voor. Maar ook met een gerust en veilig gevoel ondernemen, binnen een bloeiende business en omgeving, Promeon maakt het mogelijk. Goed Werk heeft in het creatief concept vormgegeven aan deze positionering, en dit naar de markt gecommuniceerd middels een uitgebreid contentmarketingtraject. 

De aftrap van dit traject zijn twee grote advertenties binnen de magazines Goeie Zaken, gericht op ondernemend Eindhoven, en Event Branche, gericht op de evenementenwereld. De advertenties vallen op door gedurfd beeld en een sterke tekst. Geen traditionele, donkere en serieuze prenten, maar vernieuwend en fris, aansluitend bij het onderscheidende karakter van Promeon. Naast meerdere van dit soort kenmerkende advertenties staan Rick de Kroon en Erik van der Zanden, eigenaren van Promeon, met interviews in deze magazines. Ook online is Promeon uitgebreid vertegenwoordigd. Goed Werk heeft de website van Promeon opgefrist en een sociale media campagne ontwikkeld. Daarnaast is Promeon uitgebreid te vinden op het online platform van Event Branche, middels een bannercampagne, rubrieksopname, artikelen en nieuwsbriefopname.

Opdracht: Profit communicatie | Contentmarketingtraject
Klant: Promeon Security
Jaar: 2016

Contact formulier

Goed Werk Communicatie

Kennedy Business Center
Kennedyplein 101 
5611ZS Eindhoven

040 2961909  
info@goedwerk.com