#onderwijs

Onderscheidend zijn in de onderwijsmarkt

Scholen moeten meer dan ooit concurreren. Leerlingaantallen lopen terug en de keuze voor een school maakt u tegenwoordig niet meer automatisch. Imago en sfeer zijn belangrijke keuzecriteria. Wij begeleiden scholen bij het ontwikkelen van een sterke positionering, waarmee ze een onderscheidende positie kunnen innemen in de onderwijsmarkt.

Veel van de positioneringstrajecten die wij doen, monden uit in een visuele identiteit en vertaling naar online en offline communicatiemiddelen.

Intern draagvlak creƫren
Hoe sterk de positionering ook is, uw medewerkers zijn de belangrijkste dragers ervan. Zij bepalen of hetgeen u naar buiten toe uitstraalt ook intern wordt waar gemaakt. Tegen hun communicatie kan geen folder of website op. Daarom worden zij vanaf het begin bij een ontwikkelingstraject betrokken en goed op de hoogte gehouden.

Werving van leerlingen
Is de positionering eenmaal bepaald, dan is het een kleine stap om vanuit die positionering een communicatiecampagne op te zetten voor de werving van nieuwe leerlingen. De positionering vormt het unieke verhaal dat we via een weloverwogen mix van online en offline communicatiemiddelen op de doelgroep overbrengen.


Wat maakt uw school uniek in de ogen van toekomstige leerlingen?
#goedwerk helpt u om uw positionering scherp te krijgen. Bel Ton Geers: tel. 040-2961909

Weredi

Weredi

Lorentz Casimir

Wees slim, kies leuk! Lorentz Casimir

Het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De directie van deze school oriƫnteerde zich op een communicatiebureau en vroeg Goed Werk Communicatie voor een vrijblijvende kennismaking. Die kennismaking hebben wij aangegrepen om direct een visie op communicatie te presenteren. Een proactieve benadering die ertoe leidde dat wij direct de opdracht kregen voor de werving van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2013-2014.

De Berkenschutse Centrum voor Onderwijsexpertise

Jaarbericht als instrument voor positionering

De Berkenschutse is een centrum voor onderwijsexpertise dat zicht richt op kinderen met een lichamelijke beperkingen, epilepsie of autisme. Als expertisecentrum beschikt deze school voor speciaal onderwijs over een schat aan kennis en ervaring als het gaat om onderwijs aan haar kwetsbare doelgroep in de leeftijd van 4 tot 20 jaar.

Elde College

Elde College - Elke dag een uitdaging

Vakcollege Eindhoven

Vakcollege Eindhoven

Goed Werk heeft een strategische communicatievisie ontwikkeld die de basis vormt voor de positionering van deze nieuwe school in Eindhoven.

Aloysius de Roosten

Communicatie onderwijs Aloysius de Roosten

Goed Werk Onderwijscommunicatie heeft een uitdagend en inspirerend communicatietraject voor Aloysius De Roosten doorlopen. 

Take Off Now - Jongerenloket

Take Off Now - Jongerenloket

Hoe activeer je jongeren voor een traject naar werk of school?

#Wizperen

Zit je ergens mee? Effe wizperen

Voor het Centrum Jeugd en Gezin Maasland in samenwerking met de gemeente Oss heeft Goed Werk een campagne voor de nieuwe website www.wizper.nl ontwikkeld. Deze website richt zich op jongeren van 12 tot 23 jaar en biedt informatie over sociaal maatschappelijke onderwerpen.