< Ga terugManhattan urban residence

In opdracht van SDK Vastgoed BV en Van Pol Participaties ontwikkelde Goed Werk Communicatie communicatie een strategie en creatief concept voor Manhattan, urban residence. 40 exclusieve appartementen en luxe penthouses aan de Boulevard Nautique te Roermond.

Gelegen in de nieuwe wijk JazzCity is Manhattan een woongebouw dat aan de skyline van Roermond een karakteristieke landmark toevoegt. Ruimtelijkheid, flexibiliteit en mooie, duurzame materialen smelten in Manhattan samen tot een ontwerp met een nautische uitstraling. Als een opgaande spiraal torent het gebouw boven Jazz City uit.

In december 2016 verstuurden wij een eerste e-mailing naar een geselecteerde doelgroep van personen die reeds eerder te kennen hebben gegeven  interesse te hebben in het wonen in Jazz City. Tevens werd een advertentie in regionale en lokale pers gepubliceerd en kreeg Manhattan aandacht in promoted posts op Facebook. Geïnteresseerden werden gevraagd zich via de website in te schrijven zodat zij geïnformeerd blijven tijdens het ontwikkelingstraject. Daarna werd er via diverse (sociale) kanalen een contenttraject  uitgezet. In september 2017 is het definitief ontwerp van Manhattan via dag- en weekbladen, een lifestylemagazine en Facebookposts gecommuniceerd. Speciaal voor de presentatie van het ontwerp is een promotiefilm vervaardigd. In de ‘Jazzy’ film wordt de doelgroep in lifestyle beelden duidelijk getypeerd. In oktober 2017 ging tijdens een informatiebijeenkomst in Kasteeltje Hattem in Roermond de appartementen van Manhattan in verkoop. Een social media- en printcampagne introduceert en begeleidt het verkooptraject. Een fraai uitgevoerde verkoopbrochure biedt alle informatie. Kijk ook maar eens op woneninmanhattan.nl

De website van Manhattan urban residence bekijkt u hier

Het verkoopboek van Manhattan urban rsidence bekijkt u hier online

Opdracht: Vastgoedcommunicatie
Klant: SDK Vastgoed bv en Van Pol Beheer
Jaar: 2019

Contact formulier

Goed Werk Communicatie

Kennedy Business Center
Kennedyplein 101 
5611ZS Eindhoven

040 2961909  
info@goedwerk.com