< Ga terugCommunicatietraject voor 26 appartementen in Veghel


In opdracht van BL Huisvesting werkt Goed Werk Communicatie aan een mooi vastgoedproject in Veghel. ‘Aan de markt’, gelegen in hartje Veghel, is een appartementencomplex bestaande uit 26 luxeappartementen en exclusieve penthouses.

“Wakker worden aan de eeuwenoude markt met op de achtergrond het zacht gekabbel van de Aa. Middenin het gezellige dorpshart van Veghel krijgt wonen nieuwe allure met het verrijzen van een uniek en zeer exclusief appartementencomplex Aan de markt”

Het gevoel van wonen in een prachtig gebouw met een architectuur die past bij de stijl van de markt, dat gevoel moet worden overgebracht. Goed Werk heeft een concept bedacht die hier goed bij aansluit. Het concept is uitgewerkt in een website en verkoopboek waarin beleving centraal staat.

De inzet van sociale media zoals Facebook en de berichtgeving in de lokale media, zorgt voor een sterke conversie richting de website alwaar men zich kan inschrijven voor het project. Geïnteresseerden ontvangen een 64 pagina’s dik verkoopboek waarin het totale aanbod aan appartementen breed wordt belicht. Kijk zelf maar eens op www.aandemarktinveghel.nl

Opdracht: Vastgoedcommunicatie | Positionering | Social media campagne
Klant: BL Huisvesting
Jaar: 2019

Contact formulier

Goed Werk Communicatie

Kennedy Business Center
Kennedyplein 101 
5611ZS Eindhoven

040 2961909  
info@goedwerk.com