< Ga terugBrandweer Brabant-Zuidoost zoekt vrijwilligers

De Brandweer Brabant-Zuidoost is voor de 37 brandweerposten in de regio op zoek naar brandweervrijwilligers. Jonge mannen en vrouwen die een uitdaging zoeken en graag iets voor hun medemens willen betekenen. Goed Werk is gevraagd om een communicatieconcept te ontwikkelen en uit te werken naar zowel online als offline middelen.

Als vrijwilliger bij de brandweer sta je 24/7 paraat. Je krijgt een gedegen tweejarige opleiding, die naast alle kennis voor het brandweerwerk ook persoonlijke vaardigheden meegeeft. Een vrijwilliger bij de brandweer kiest voor het werk vanuit een maatschappelijke betrokkenheid, maar ook de spanning en de afwisseling die het met zich meebrengt. Als vrijwilliger haal je gewoon meer uit je leven. Dat is dan ook het centrale thema dat wij hanteren in het communicatieconcept.

Een goed geoutilleerde website vormt de basis van het zes weken durende communicatietraject. Met diverse on- en offline middelen zoals lokaal geplaatste sandwichborden, posters op vindplaatsen, advertenties en artikelen in de weekbladen, maar ook een social media traject via de kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn die verwijzen naar de website. Vanuit de informatieve website kan via drie kanalen direct contact gemaakt worden gemaakt met de HR-afdeling van Brandweer Brabant-Zuidoost. Voor de website jouwbrandweer.nl zijn drie portretfilms vervaardigd, die een impressie geven van de motivatie van een vrijwilliger.

Inmiddels is de wervingscampagne gestopt en heeft een zeer goed resultaat gegenereerd.

Benieuwd naar de tweede wervingscampagne voor de vrijwillige Brandweer Brabant-Zuidoost?Opdracht: Arbeidscommunicatie | Employer branding | Campagne | Film | Fotografie | Online | Offline
Klant: VRBZO
Jaar: 2019
Teasers


Contact formulier

Goed Werk Communicatie

Kennedy Business Center
Kennedyplein 101 
5611ZS Eindhoven

040 2961909  
info@goedwerk.com