Profit

Een duidelijke keuze 

Wij laten mensen kiezen voor uw bedrijf. Hoe? Eigenlijk heel eenvoudig. Onze aanpak is direct en praktisch. Wij analyseren uw organisatie, markt en doelgroep(en) en gebruiken die insights voor de ontwikkeling van een communicatieplan. Dat plan bevat de strategie, de positionering, het creatieve concept en precies de juiste mediamix en bijbehorende content.

Alles begint met het doorgronden van de kern van uw organisatie. Die kernwaarde(n) bepaalt namelijk de richting voor uw merkpositionering. Vervolgens geven wij invulling aan vorm, kleuren, taal en uitstraling. Kortom: het onderscheidend vermogen van uw bedrijf, product of project. Hiermee maakt u in uw communicatie het verschil. Offline én online. Richting medewerkers en richting opdrachtgevers.

Wij ontwikkelen merkpositioneringen voor bedrijven in uiteenlopende markten en sectoren. Zowel voor bedrijven die aan consumenten verkopen, als voor bedrijven die met bedrijven zakendoen. Branches waarvoor wij veel werken of hebben gewerkt zijn o.a. vastgoed, zakelijke en financiële dienstverlening, industrie, retail en leisure.


Draagt u al uit wat jou onderscheidt van andere aanbieders?
Goed Werk Communicatie begeleidt u naar een sterke positionering. Bel Ton Geers: tel. 040-2961909