vastgoedcommunicatie. een specialisme van #goedwerk

vastgoedcommunicatie. ieder project branden als een merk

vastgoedcommunicatie is beleving creëren

#vastgoedcommunicatie

Vastgoedcommunicatie: stevig gebouwde merken

Vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en woningcorporaties zien de toegevoegde waarde van onze aanpak. Wij transformeren vastgoedprojecten naar hoogwaardige merken met een beleving en sfeer die perfect matcht met de belevingswereld van de doelgroepen.

Projectontwikkelaars schakelen ons in voor de positionering en branding van vastgoedprojecten. Gemeenten voor het positioneren en vermarkten van een nieuw woongebied of bedrijventerrein. Wij zijn er ook voor woningcorporaties die bijvoorbeeld de revitalisering van een woonwijk of appartementencomplex op de agenda hebben staan.

Bij aanbestedingen zitten we vaak in het kernteam van de opdrachtgever, samen met architecten, stedenbouwkundigen en andere deskundigen.

Omgevingscommunicatie
Elk vastgoedproject heeft meerdere stakeholders. Ze willen goed worden geïnformeerd en bij de voortgang worden betrokken. Namens de ontwikkelaar hebben wij aandacht voor de verschillende belangen die er in een omgeving spelen. Wij gaan waar nodig de dialoog aan om draagvlak te creëren en processen te versoepelen.


Benieuwd hoe wij van uw vastgoedproject een stevig merk maken?
Ton Geers vertelt u graag meer over vastgoed branding: tel. 040-2961909.

 

#Kasteel van Gemert

Omgevingscommunicatie voor de herontwikkeling van Kasteel van Gemert

Misschien we; de meest prominente opdracht van #goedwerk in haar 25 jarig bestaan. Een opdracht voor een kasteel met een rijke geschiedenis en wellicht een vitale toekomst.  

#BL Huisvesting

Investeren in de kwaliteit van Nederland

Investeren in de kwaliteit van Nederland. Het is de missie van BL Huisvesting. Een missie die tot uiting komt in de projecten die op de nieuwe website van BL Huisvesting worden gepresenteerd. #goedwerk is verantwoordelijk voor het creatieve concept, de content en productiebegeleiding.

#Hazenberg Bouw bv

Een creatief concept voor Wonen in je eigen park

In Oosterhout ontwikkeld Hazenberg Bouw aan de rand van de groene villawijk Warande 8 twee-onder-een-kap-woning en 6 vrijstaande woningen. #goedwerk ontwikkelde een creatief communicatieconcept en vertaalde dat naar diverse middelen waaronder een brochure, een website en ander promotiemateriaal. 

@Ruimte voor Ruimte

Vastgoedcommunicatie: nieuwe brochure voor project Ruimte voor Ruimte in Aarle-Rixtel

In opdracht van Ruimte voor Ruimte hebben we voor het project Opstal in Aarle-Rixtel een brochure ontwikkeld. #goedwerk werkt reeds 6 jaar voor Ruimte voor Ruimte zowel op corporate als project niveau, online en offline. De afgelopen jaren hebben we aan zo'n 30 projecten mogen werken. Voor informatie over Ruimte voor ruimte gaat u hier naar de website.

#branding real estate

Een jaar lang vastgoedcommunicatie. Vraag hem aan!

2017 was voor #goedwerk communicatie een uitstekend vastgoedjaar. Niet alleen vanwege een aantal zeer mooie projecten die we hebben mogen ontwikkelen, maar ook omdat nieuwe opdrachtgevers #goedwerk hebben benaderd voor bijzondere projecten. Het vastgoedwerk hebben we gebundeld in een handzaam boekje. Vraag hem hier aan!


#film Klooster Nazareth

Vastgoedcommunicatie: de promofilm van Klooster Nazareth

Voor het project Klooster Nazareth is een promofilm vervaardigd die alle aspecten van het project toont. Kijk ook maar eens op de website van Klooster Nazareth.


#Brabantse Vastgoeddag

#goedwerk sponsor Brabantse Vastgoeddag

Wat zijn de investeringskansen voor vastgoedontwikkelaars, beleggers en ondernemers in BrabantStad? Hoe maken gedeputeerden, burgemeesters en wethouders de agglomeratie- en concurrentiekracht van de regio nog sterker? Hoe houden ze de motoren van de Brabantse kenniseconomie vast? Wat doen ze aan de bedreigingen, hoe versterken ze de ruimtelijke structuur en de voorzieningen, hoe verbinden ze de steden onderling en verbeteren ze de internationale bereikbaarheid? Hoe maak je als marktpartij optimaal van de investeringskansen gebruik?  Allemaal vragen die aan bod komen op de Brabantse Vastgoeddag op 17 januari.

#goedwerk communicatie is vanzelfsprekend sponsor van de Brabantse Vastgoeddag

#Aanhetplein

Vastgoedcommunicatie: 43 Appartementen in Berlicum

Op een markante plek in Berlicum verrijst een bijzonder appartementcomplex Aanhetplein, met 43 exclusieve appartementen. Van een appartement voor de starter tot een luxe penthouse. De architectuur is geïnspireerd door het ooit in Berlicum aanwezige Kasteel Ter Aa. #goedwerk verzorgde het communicatietraject, van thematiek en strategie tot creatief concept en de productie. Een mooi verkoopboek vertelt het gehele verhaal.

Bekijk hier het verkoopboek online

Ga hier naar de website van Aanhetplein

#manhattan The Movie

Even terugkijken naar 2017

Even terugkijken naar 2017. Voor ons een van de hoogtepunten. De film voor Manhattan. Gemaakt met een heel team van goede mensen. Hein, Tim, Anne, Resy en MIrjam. Kijk maar.

#ANNO 30 Exclusief

Vastgoedcommunicatie: inspiratieboek voor ANNO 30 Exclusief

In opdracht van BL Huisvesting ontwikkelde #goedwerk een verkoop-inspiratieboek voor ANNO 30 Exclusief. Exclusieve vrijstaande stadsvilla's in de wijk Berckelbosch te Eindhoven. Het is een bijzonder boek geworden.

#7thHeaven

Communicatietraject voor appartementen en woningen in Klooster Nazareth

In 1848 startte de zusters Franciscanessen een klooster in Gemert. Jarenlang hielden zij zich onder andere bezig met het geven van onderwijs aan de kinderen van Gemert. Nu, ruim 150 jaar later krijgt Klooster Nazareth een nieuwe bestemming. BL Huisvesting en A. van Schijndel Beheer ontwikkelden 34 exclusieve appartementen en 37 luxe woningen. #goedwerk communicatie kreeg de opdracht voor de positionering- en het verkoopcommunicatietraject.

In opdracht van BL Huisvesting waren wij al in de eerste fase in 2014 tijdens het aanbestedingstraject in het ontwikkelteam aanwezig. Wij bedachten het communicatiethema en marketingcommunicatieconcept en ontwikkelden het bidboek. Enkele jaren later, in 2017 verzorgde #goedwerk het verkoopcommunicatieconcept. Via advertenties in lokale weekbladen en een online campagne werd het project onder de aandacht gebracht bij diverse doelgroepen. Het gevolg is een zeer succesvolle startverkoopbijeenkomst. De bezoekers stonden letterlijk in de om de overvolle tent binnen te komen. In één middag zijn alle 500 verkoopboeken uitgedeeld.

Het 132 pagina’s dikke verkoopboek met hardcover biedt niet alleen alle informatie over de appartementen en woningen maar brengt ook vooral beleving en sfeer. Het tilt het project omhoog naar een passend exclusief niveau.

Online presenteert een uitgebreide website het project waarbij een film de bezoeker meeneemt door het klooster en de kloostertuin.

Voor de websitevan 7thheaven klikt u hier

Voor een online presentatie van het boek klikt u hier

#aanhetplein

Verkoop van Aanhetplein in Berlicum van start

Op 21 december is de verkoopmanfestatie van Aanhetplein goed bezocht. De 43 exclusieve appartementen onderscheiden zich dan ook in luxe en ruimte ten opzichte van het overige aanbod in Berlicum. Een online campagne met teaserfilms en advertenties in de regionale media hebben hun werk goed gedaan. Tijdens de bijeenkomst is een hardcover verkoopboek met 80 pagina's gepresenteerd. #goedwerk communicatie is verantwoordelijk voor het gehele communicatietraject, van thematiek tot productie.

Gemeente Gemert-Bakel

Smartpark Gemert. De positionering en profilering van een bedrijventerrein

Vol trots zijn we. Op de strategie, het concept, de naam, het resultaat. En misschien wel het meest op het landmark, de SmartTree, dat het nieuwste bedrijventerrein van Zuid-Oost Brabant te Gemert siert.


#SDK Vastgoed bv en Van Pol Beheer

Manhattan urban residence

In opdracht van SDK Vastgoed BV en Van Pol Participaties ontwikkelde #goedwerk communicatie een strategie en creatief concept voor Manhattan, urban residence. 40 exclusieve appartementen en luxe penthouses aan de Boulevard Nautique te Roermond.

#RuimtevoorRuimte

Vastgoedcommunicatie: communicatietraject Buitengoed Nieuwe Warande

Boven Tilburg, tussen Berkel-Enschot en Udenhout verrijst een nieuwe villawijk, Buitengoed Nieuwe Warande. Een landelijk gelegen enclave in het groen met ruimte percelen met mogelijkheden voor een hobbyweide. #goedwerk ontwikkelde voor Nieuwe Warande op basis van een marktonderzoek een positionering en het daaraan gelieerde creatief concept. In juli 2016 was de startverkoop op locatie. Een uitgebreide campagne via diverse (online en print) kanalen zorgde voor een grote toeloop tijdens de startmanifestatie.

#goedwerk werkt sinds 2012 voor Ruimte voor Ruimte en draagt zorg voor alle communicatieactiviteiten, zowel corporate als het communiceren voor projecten.

Ga hier naar de website van Buitengoed Nieuwe Warande

Bekijk hier de brochure online

#RuimtevoorRuimte

Bouwbord voor Buitengoed Nieuwe Warande

Voor het project BuitengoedNieuwe Warande van Ruimte voor Ruimte plaatsten we een uitzonderlijk groot bouwbord van zo'n 25 meter breed.

#Warande Park Oosterhout

Warande Park - Wonen in je eigen park

Wonen in je eigen park. De slogan waarmee we het project Warande Park communiceren.

Ruimte voor Ruimte

Fundabanner campagne scoort bovengemiddeld

Voor Ruimte voor Ruimte ontwikkelde Goed Werk een Funda bannercampagne die bovengemiddeld scoort.


#Anno30 Berckelbosch

ANNO30 Half- en vrijstaande stadsvilla's

ANNO30 Stadsvilla's in Berkelbosch, het nieuwe Eindhovense tuindorp. Het karakter van de jaren 30. #goedwerk was in opdracht van BL Huisvesting verantwoordelijk voor het verkooptraject, uitgewerkt naar diverse kanalen, waaronder twee verkoopbrochures. 

#Kloppend hart Boekel

Vastgoedcommunicatie die klopt


BL Huisvesting ontwikkeld in het centrum van de wijk De Donk te Boekel 12 vrijstaande en halfvrijstaande woningen in de stijl van de karakteristieke tuindorpen van de jaren 30. Het plan wordt gekenmerkt door een optimale ruimtelijke en groene kwaliteit.


#ANNO 30

Succesvol communicatietraject voor ANNO 30

In de wijk Berckelbosch, het nieuwe tuindorp van Eindhoven heeft BL Huisvesting een plan ontwikkeld met zeer bijzondere villa's. #goedwerk is verantwoordelijk voor het positioneringsconcept en het communicatietraject.


#La Dolce Villa

Exclusief wonen in La Dolce Villa


Markante architectuur, een prachtige bosrijke woonomgeving en optimale keuzevrijheid. Het project La Dolce Villa in Boekel biedt alle ingrediënten om een krachtig merk te bouwen. Iets wat Goed Werk Communicatie in een bijzonder stijlvolle vorm heeft gegoten. Met resultaat! Al tijdens de start van de verkoop is meer dan de helft van de beschikbare woningen in optie genomen.


#Gemeente Veldhoven

Bedrijventerein XL Habraken


Veldhoven ontwikkelt een regionaal georiënteerd bedrijventerrein met de focus op arbeidsextensieve bedrijven. Met andere woorden: XL ondernemen. Een thematiek die in alles is doorgevoerd.


#droom

Droom van een vastgoedcommunicatietraject


Iedereen geeft een andere invulling aan de woning van zijn of haar dromen. Precies dat heft Goed Werk als uitgangspunt genomen voor de positionering van 'Droom'.


#Beekse Bron

Duurzame vastgoedcommunicatie voor de Beekse Bron


Het getuigt van ambitie om in een gebied van een krimpende huizenmarkt een revolutionaire nieuwe woon- en leefomgeving te realiseren. Een ambitie die zich bewezen heeft in het Limburgse Beek.


#Start bouw

De Rooije Hoeve gaat van start

De Rooije Hoeven is een van de eerste projecten die ontwikkelaar BL Huisvesting in Gemert op de markt bracht. Een bijzonder project dus, dat vroeg om bijzondere vastgoed- en verkoopcommunicatie.