vastgoedcommunicatie. een specialisme van #goedwerk

vastgoedcommunicatie. ieder project branden als een merk

vastgoedcommunicatie is beleving creëren

#vastgoedcommunicatie

Wij bouwen sterke merken

Vastgoed is vastgoed. Niets is minder waar. Wij zoeken én vinden altijd de juiste sfeer en beleving die precies richt op de desbetreffende doelgroep. Zo transformeren wij vastgoedprojecten naar hoogwaardige merken. Dat doen we voor projectontwikkelaars, gemeenten en woningcorporaties. En bij aanbestedingen nemen wij het liefst plaats in het kernteam van de opdrachtgever.

Omgevingscommunicatie
Dichtbij, persoonlijk en ambitieus. Met de juiste aandacht voor alle betrokken stakeholders en de verschillende belangen die altijd spelen in een omgeving. Zo creëren we draagvlak en versoepelen we processen. Mede dankzij de inzet van optimale en transparante communicatie. #goedwerk heeft ervaring met bijzondere projecten.

Benieuwd hoe wij van uw vastgoedproject een stevig merk maken?
Ton Geers vertelt u graag meer over vastgoed branding: tel. 040-2961909.

 

#Vastgoedcommunicatie #Ruimte voor Ruimte

#goedwerk communicatie ontwikkeld nieuwe verkoopbrochure voor Ruimte voor Ruimte

Voor het project ‘De Roef’ in Sleeuwijk van Ruimte voor Ruimte heeft #goedwerk communicatie een nieuwe verkoopbrochure gemaakt. Het exclusieve en landelijk wonen in een oase van groen en water staat centraal in de verkoopbrochure. Ook voor dit project van Ruimte voor Ruimte heeft #goedwerk communicatie de onlinecommunicatiemiddelen ontwikkeld.


#Vastgoedcommunicatie #SDK Vastgoed BV #Van Pol

Startbouw sein voor het vastgoedcommunicatieproject Manhattan

In opdracht van SDK Vastgoed BV en Van Pol Participaties heeft #goedwerk communicatie in 2016 een communicatiestrategie en creatief concept ontwikkeld voor Manhattan, urban residence. Een van de mooiste vastgoedcommunicatieprojecten waar we aan hebben mogen werken. Gelegen aan de Boulevard Nautique te Roermond worden 40 exclusieve appartementen en luxe penthouses gebouwd in de nieuwe JazzCity wijk.

Twee jaar lang is #goedwerk communicatie verantwoordelijk geweest voor alle communicatie omtrent het Manhattan project. Van een verkoopbrochure en printcampagne, tot een online en social media campagne met daarin opgenomen een wervende film. Op 5 september was het moment eindelijk daar, het startbouw event! Een bijeenkomst met de toekomstige bewoners, werd door de wethouder van Roermond de aftrap gegeven.

#Vastgoedcommunicatie #Brainportsmartdistrict

Brainport Smart District

Na een marktoriëntatie heeft Goed Werk Communicatie de opdracht verworven om Brainport Smart District over de volle breedte communicatief te begeleiden. Een opdracht die ook voor ons kansen, uitdagingen en een hoog ambitieniveau vertegenwoordigt. In het hart van Brainport, aan de rand van de Helmondse wijk Brandevoort, wordt geschiedenis en toekomst geschreven.  

#ruimte voor ruimte

Nieuw project van Ruimte voor Ruimte

Voor Ruimte voor Ruimte verzorgde #goedwerk diverse communicatiemiddelen voor het project Verlengde Duinstraat te Hoogerheide. Naast middelen voor online communicatiekanalen ontwikkelden we een projectbrochure.

#Vastgoedcommunicatie #Kasteel van Gemert

Omgevingscommunicatie voor de herontwikkeling van Kasteel van Gemert

Misschien wel de meest prominente opdracht van #goedwerk in haar 25 jarig bestaan. Een opdracht voor een kasteel met een rijke geschiedenis en wellicht een vitale toekomst.  

#Vastgoedcommunicatie #Hazenberg Bouw bv

Een creatief concept voor Wonen in je eigen park

In 2017 hebben we Hazenberg Bouw BV uit Vught op onze klantenlijst mogen plaatsen. Een organisatie die uitstekend past bij onze wijze van dienstverlening. In Oosterhout ontwikkeld Hazenberg Bouw aan de rand van de groene villawijk Warande 8 twee-onder-een-kap-woning en 6 vrijstaande woningen.

#Vastgoedcommunicatie #Ruimte voor Ruimte

Vastgoedcommunicatie: nieuwe brochure voor project Ruimte voor Ruimte in Aarle-Rixtel

In opdracht van Ruimte voor Ruimte hebben we voor het project Opstal in Aarle-Rixtel een brochure ontwikkeld. #goedwerk werkt reeds 6 jaar voor Ruimte voor Ruimte zowel op corporate als project niveau, online en offline. De afgelopen jaren hebben we aan zo'n 30 projecten mogen werken. Voor informatie over Ruimte voor ruimte gaat u hier naar de website.

#Vastgoedcommunicatie #film Klooster Nazareth

Vastgoedcommunicatie: de promofilm van Klooster Nazareth

Voor het project Klooster Nazareth is een promofilm vervaardigd die alle aspecten van het project toont. Kijk ook maar eens op de website van Klooster Nazareth.


#Vastgoedcommunicatie #Aanhetplein

Vastgoedcommunicatie: 43 Appartementen in Berlicum

Op een markante plek in Berlicum verrijst een bijzonder appartementcomplex Aanhetplein, met 43 exclusieve appartementen. Van een appartement voor de starter tot een luxe penthouse. De architectuur is geïnspireerd door het ooit in Berlicum aanwezige Kasteel Ter Aa. #goedwerk verzorgde het communicatietraject, van thematiek en strategie tot creatief concept en de productie. Een mooi verkoopboek vertelt het gehele verhaal.

Bekijk hier het verkoopboek online

Ga hier naar de website van Aanhetplein

#Vastgoedcommunicatie #manhattan The Movie

Even terugkijken naar 2017

Even terugkijken naar 2017. Voor ons een van de hoogtepunten. De film voor Manhattan. Gemaakt met een heel team van goede mensen. Hein, Tim, Anne, Resy en MIrjam. Kijk maar.

#Vastgoedcommunicatie #ANNO 30 Exclusief

Vastgoedcommunicatie: inspiratieboek voor ANNO 30 Exclusief

In opdracht van BL Huisvesting ontwikkelde #goedwerk een verkoop-inspiratieboek voor ANNO 30 Exclusief. Exclusieve vrijstaande stadsvilla's in de wijk Berckelbosch te Eindhoven. Het is een bijzonder boek geworden.

#Vastgoedcommunicatie #7thHeaven

Communicatietraject voor appartementen en woningen in Klooster Nazareth

In 1848 startte de zusters Franciscanessen een klooster in Gemert. Jarenlang hielden zij zich onder andere bezig met het geven van onderwijs aan de kinderen van Gemert. Nu, ruim 150 jaar later krijgt Klooster Nazareth een nieuwe bestemming. BL Huisvesting en A. van Schijndel Beheer ontwikkelden 34 exclusieve appartementen en 37 luxe woningen. #goedwerk communicatie kreeg de opdracht voor de positionering- en het verkoopcommunicatietraject.

In opdracht van BL Huisvesting waren wij al in de eerste fase in 2014 tijdens het aanbestedingstraject in het ontwikkelteam aanwezig. Wij bedachten het communicatiethema en marketingcommunicatieconcept en ontwikkelden het bidboek. Enkele jaren later, in 2017 verzorgde #goedwerk het verkoopcommunicatieconcept. Via advertenties in lokale weekbladen en een online campagne werd het project onder de aandacht gebracht bij diverse doelgroepen. Het gevolg is een zeer succesvolle startverkoopbijeenkomst. De bezoekers stonden letterlijk in de om de overvolle tent binnen te komen. In één middag zijn alle 500 verkoopboeken uitgedeeld.

Het 132 pagina’s dikke verkoopboek met hardcover biedt niet alleen alle informatie over de appartementen en woningen maar brengt ook vooral beleving en sfeer. Het tilt het project omhoog naar een passend exclusief niveau.

Online presenteert een uitgebreide website het project waarbij een film de bezoeker meeneemt door het klooster en de kloostertuin.

Voor de websitevan 7thheaven klikt u hier

Voor een online presentatie van het boek klikt u hier

#Vastgoedcommunicatie #RuimtevoorRuimte

Vastgoedcommunicatie: communicatietraject Buitengoed Nieuwe Warande

Boven Tilburg, tussen Berkel-Enschot en Udenhout verrijst een nieuwe villawijk, Buitengoed Nieuwe Warande. Een landelijk gelegen enclave in het groen met ruimte percelen met mogelijkheden voor een hobbyweide. #goedwerk ontwikkelde voor Nieuwe Warande op basis van een marktonderzoek een positionering en het daaraan gelieerde creatief concept. In juli 2016 was de startverkoop op locatie. Een uitgebreide campagne via diverse (online en print) kanalen zorgde voor een grote toeloop tijdens de startmanifestatie.

#goedwerk werkt sinds 2012 voor Ruimte voor Ruimte en draagt zorg voor alle communicatieactiviteiten, zowel corporate als het communiceren voor projecten.

Ga hier naar de website van Buitengoed Nieuwe Warande

Bekijk hier de brochure online

#Vastgoedcommunicatie #Anno30 Berckelbosch

ANNO30 Half- en vrijstaande stadsvilla's

ANNO30 Stadsvilla's in Berkelbosch, het nieuwe Eindhovense tuindorp. Het karakter van de jaren 30. #goedwerk was in opdracht van BL Huisvesting verantwoordelijk voor het verkooptraject, uitgewerkt naar diverse kanalen, waaronder twee verkoopbrochures. 

#Vastgoedcommunicatie #Kloppend hart Boekel

Vastgoedcommunicatie die klopt


BL Huisvesting ontwikkeld in het centrum van de wijk De Donk te Boekel 12 vrijstaande en halfvrijstaande woningen in de stijl van de karakteristieke tuindorpen van de jaren 30. Het plan wordt gekenmerkt door een optimale ruimtelijke en groene kwaliteit.


#ANNO 30

Succesvol communicatietraject voor ANNO 30

In de wijk Berckelbosch, het nieuwe tuindorp van Eindhoven heeft BL Huisvesting een plan ontwikkeld met zeer bijzondere villa's. #goedwerk is verantwoordelijk voor het positioneringsconcept en het communicatietraject.


#La Dolce Villa

Exclusief wonen in La Dolce Villa


Markante architectuur, een prachtige bosrijke woonomgeving en optimale keuzevrijheid. Het project La Dolce Villa in Boekel biedt alle ingrediënten om een krachtig merk te bouwen. Iets wat Goed Werk Communicatie in een bijzonder stijlvolle vorm heeft gegoten. Met resultaat! Al tijdens de start van de verkoop is meer dan de helft van de beschikbare woningen in optie genomen.


#Gemeente Veldhoven

Bedrijventerein XL Habraken


Veldhoven ontwikkelt een regionaal georiënteerd bedrijventerrein met de focus op arbeidsextensieve bedrijven. Met andere woorden: XL ondernemen. Een thematiek die in alles is doorgevoerd.


#droom

Droom van een vastgoedcommunicatietraject


Iedereen geeft een andere invulling aan de woning van zijn of haar dromen. Precies dat heft Goed Werk als uitgangspunt genomen voor de positionering van 'Droom'.


#Beekse Bron

Duurzame vastgoedcommunicatie voor de Beekse Bron


Het getuigt van ambitie om in een gebied van een krimpende huizenmarkt een revolutionaire nieuwe woon- en leefomgeving te realiseren. Een ambitie die zich bewezen heeft in het Limburgse Beek.


#Start bouw

De Rooije Hoeve gaat van start

De Rooije Hoeven is een van de eerste projecten die ontwikkelaar BL Huisvesting in Gemert op de markt bracht. Een bijzonder project dus, dat vroeg om bijzondere vastgoed- en verkoopcommunicatie.