Van waarde voor profit én non-profit

#sectoren

Van waarde voor profit én non-profit

Met onze kennis van strategische merkpositionering en branding veranderen wij bedrijven, producten, diensten en vastgoedprojecten in sterke merken. Dat doen wij o.a. in de volgende sectoren:

Vastgoed
Het succes van vastgoedcommunicatie valt of staat met branding. Wij positioneren uw woongebied, bedrijventerrein of recreatiepark als een bijzonder merk. Dat zorgt niet alleen voor zichtbaarheid en verkoopresultaat, maar ook voor een stijging van de verkoopwaarde. Onze opdrachtgevers zijn o.a. projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, beleggers, gemeenten, provincies en woningcorporaties.

Publieke sector

Wij begrijpen de cultuur, dynamiek en besluitvormingsprocessen binnen gemeenten, onderwijsorganisaties en zorginstellingen. Wij adviseren en begeleiden hen op het gebied van o.a. corporate communicatie, beleidscommunicatie, publiekscommunicatie, burgerparticipatie en gebieds- en omgevingscommunicatie

Profit
Ons portfolio met werk voor commerciële bedrijven is omvangrijk en divers. Gevestigde A-merken. Innovatieve start-ups. Multinationals, maar ook regionaal en landelijk opererende ondernemingen. In de afgelopen jaren hebben wij bedrijven in uiteenlopende branches geholpen aan een krachtige positionering.