Van waarde voor profit én non-profit

#sectoren

Van waarde voor profit én non-profit

#goedwerk verandert bedrijven, producten, diensten en vastgoedprojecten in sterke merken. Dat doen wij o.a. in de volgende sectoren:

Vastgoed
Van vastgoed naar bijzondere merken. Want vastgoedcommunicatie verdient een eigen gezicht met passende inhoud en de juiste stijl. Dat zorgt voor zichtbaarheid, verkoopresultaat en voor stijging van de verkoopwaarde. Wij noemen dat: branding. Zo positioneren wij uw woongebied, bedrijventerrein of recreatiepark. Als sterk merk. Dat doen we o.a. projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, beleggers, gemeenten, provincies en woningcorporaties.

Overheid en publieke sector
Gemeenten, onderwijsorganisaties en zorginstellingen hebben een eigen cultuur, dynamiek en besluitvormingsprocessen. Dat begrijpen wij. Sterker nog: wij voelen ons thuis binnen deze omgevingen. We spreken dezelfde taal. Daarmee adviseren en begeleiden we hen op het gebied van o.a. corporate communicatie, beleidscommunicatie, publiekscommunicatie, burgerparticipatie en gebieds- en omgevingscommunicatie. Wij ontwikkelen positioneringsstrategieën en identiteiten voor onderwijsinstellingen.

Profit
Gevestigde A-merken. Innovatieve start-ups. Internationaal, landelijk en regionaal opererende ondernemingen. Stuk voor stuk vinden ze hun weg naar #goedwerk. Logisch. Want met onze strategische, commerciële en creatieve capaciteiten geven wij inhoud aan hun verhaal. Op naar altijd een krachtige positionering.