#profit

Kiezen ten koste van de concurrentie 

Met een duidelijke merkpositionering creëert u bij uw doelgroep een merkvoorkeur ten koste van uw concurrenten. Wij helpen u om het onderscheidend vermogen van uw bedrijf, product of project bloot te leggen en online en offline consistent naar buiten te brengen.  

Onze aanpak is direct en praktisch. Wij analyseren uw organisatie, markt en doelgroep(en) en gebruiken die insights voor de ontwikkeling van een communicatieplan. Dat plan bevat de strategie, de positionering, het creatieve concept en een mix van in te zetten media en middelen volgens een doordachte contentstrategie.  

Diverse branches

Positioneringstrajecten zijn vaak complexe trajecten, waarvoor we ons grondig inlezen en inleven om tot de kern van een organisatie door te kunnen dringen.

De afgelopen jaren hebben wij merkpositioneringen ontwikkeld voor bedrijven in uiteenlopende markten en sectoren. Zowel voor bedrijven die aan consumenten verkopen, als voor bedrijven die met bedrijven zakendoen. Branches waarvoor wij veel werken of hebben gewerkt zijn o.a. vastgoed, zakelijke en financiële dienstverlening, industrie, retail en leisure.


Draagt u al uit wat jou onderscheidt van andere aanbieders?
#goedwerk begeleidt u naar een sterke positionering. Bel Ton Geers: tel. 040-2961909


Promeon Security

Opvallende start communicatie traject voor Promeon

Met de plaatsing van twee advertenties in verschillende magazines trapt Goed Werk een uitgebreid contentmarketingtraject af voor Promeon Security.

Dinkelberg en Kuipers

Wij adviseren u veel succes

Goed Werk Communicatie heeft voor Dinkelberg en Kuipers, accountants en adviseurs een nieuwe positionering ontwikkeld. Deze zet het kantoor in de markt als een eigentijdse en pro-actieve financieel dienstverlener die op basis van een persoonlijke en betrokken benadering haar cliënten adviseert.