#profit

Een duidelijke keuze 

Wij laten mensen kiezen voor uw bedrijf. Hoe? Eigenlijk heel eenvoudig. Onze aanpak is direct en praktisch. Wij analyseren uw organisatie, markt en doelgroep(en) en gebruiken die insights voor de ontwikkeling van een communicatieplan. Dat plan bevat de strategie, de positionering, het creatieve concept en precies de juiste mediamix en bijbehorende content.

Alles begint met het doorgronden van de kern van uw organisatie. Die kernwaarde(n) bepaalt namelijk de richting voor uw merkpositionering. Vervolgens geven wij invulling aan vorm, kleuren, taal en uitstraling. Kortom: het onderscheidend vermogen van uw bedrijf, product of project. Hiermee maakt u in uw communicatie het verschil. Offline én online. Richting medewerkers en richting opdrachtgevers.

Wij ontwikkelen merkpositioneringen voor bedrijven in uiteenlopende markten en sectoren. Zowel voor bedrijven die aan consumenten verkopen, als voor bedrijven die met bedrijven zakendoen. Branches waarvoor wij veel werken of hebben gewerkt zijn o.a. vastgoed, zakelijke en financiële dienstverlening, industrie, retail en leisure.


Draagt u al uit wat jou onderscheidt van andere aanbieders?
#goedwerk begeleidt u naar een sterke positionering. Bel Ton Geers: tel. 040-2961909


#profit communicatie #EU People

EU People nieuwe klant bij #goedwerk

EU People behoort als uitzendorganisatie tot de beste uitzenders van Nederland en Polen. Zij is toonaangevend en trendsettend in de sectoren logistiek en productie. EU People heeft de ambitie om de komend jaren te groeien en heeft #goedwerk communicatie gevraagd deze ontwikkelingen communicatief te begeleiden. Inmiddels heeft #goedwerk een eerste voorstel voor een communictietraject voorgelegd. De komende weken wordt deze uitgewerkt. We starten met een upgrading van de huisstijl.

#Profit communicatie #Promeon Security

Opvallende start communicatie traject voor Promeon

Met de plaatsing van twee advertenties in verschillende magazines trapt Goed Werk een uitgebreid contentmarketingtraject af voor Promeon Security.

#Profit communicatie #Dinkelberg en Kuipers

Wij adviseren u veel succes

Goed Werk Communicatie heeft voor Dinkelberg en Kuipers, accountants en adviseurs een nieuwe positionering ontwikkeld. Deze zet het kantoor in de markt als een eigentijdse en pro-actieve financieel dienstverlener die op basis van een persoonlijke en betrokken benadering haar cliënten adviseert.