Inspiratie voor dromen

#schoolkrant van Aloysius De Roosten

Inspiratie voor dromen

Sinds enkele jaren werkt #goedwerk communicatie voor Aloysius de Roosten. Om nieuwe leerlingen uit groep 8 en hun ouders te werven voor het nieuwe schooljaar is er een wervingskrant ontwikkeld. Centraal staat het inspirerende en uitdagende onderwijsconcept Inspirion. 

Inspirion staat voor de zeven competenties waar leerlingen aan werken op Aloysius de Roosten. De zogenaamde 21st century skills. Samen vormen ze het hart van het onderwijs. Deze vaardigheden voor de wereld van morgen gaan leerlingen helpen hun dromen waar te maken. Dit is door vertaald naar een creatief concept “inspiratie voor dromen”. Inspirerend, uitdagend en vertrouwd zijn de kernwoorden die tot uiting komen in het concept. Aloysius de Roosten helpt haar leerlingen te ontdekken wat zijn of haar dromen zijn en met welke vaardigheden zij hun dromen waar kunnen maken. Duidelijk wordt dat de school hen hierin begeleidt, maar vooral in uitdaagt.

Het creatief concept is naast de wervingskrant door vertaald naar de website en andere uitingen van de school. Kijk maar eens op www.aloysiusderoosten.info/ of bekijk hier de wervingskrant.

Wilt u meer weten over hoe #goedwerk werkt voor het onderwijs? Neem dan contact op met Ton Geers: 040 296 19 09