Een creatief concept voor Wonen in je eigen park

#Vastgoedcommunicatie #Hazenberg Bouw bv

Een creatief concept voor Wonen in je eigen park

In 2017 hebben we Hazenberg Bouw BV uit Vught op onze klantenlijst mogen plaatsen. Een organisatie die uitstekend past bij onze wijze van dienstverlening. In Oosterhout ontwikkeld Hazenberg Bouw aan de rand van de groene villawijk Warande 8 twee-onder-een-kap-woning en 6 vrijstaande woningen.

Warande Park ligt direct naast de villawijk De warande en kent straks dezelfde beleving en sfeer. Zo is er veel groen met mooie hoge bomen en een groenstrook met bosschages en wadi aanwezig. Vandaar dat we gekozen hebben om de nieuwe wijk, uitgaande van diverse doelgroepen, als een ‘park’ te positioneren. Waarbij iedereen zijn eigen beleving van het begrip park invult. Voor de een is dat het ontspannen, het lekker luieren, de ander heeft een park om vooral actief te zijn. En voor de kinderen is het een droomplek om veilig buiten te spelen.

#goedwerk vertaalde de positionering naar een creatief concept en verwerkte dat naar diverse middelen waaronder een website, een verkoopbrochure en een social media traject.